lauantai 26. syyskuuta 2009

Haparanda!

Hoikkeliskoikkelis! Kuten jo otsikosta huomasitte olimme minä, Stiina, Stiinan sisko, Stiinansiskon poikaystävä sekä Stiinan äiti olimme Haaparannan reissulla. Ostoksia ei ole nyt niinkään paljon muutakauin karkkia ja limsaa, mutta muita kuvia senkin edestä :D . Meillä on molemmilla sama aihe postauksessa, mutta saattepahan lukemista reissulta.Aamu alkoi kun mentiin Stiinan kaa myymää pottumarkkinoille mun enon tekemiä koreja.
Minä ja ilmapallot :D Siellä oli pressan katit soittamassa ja me Stiinan kaa katottii niitä vähän aikaa.

Kun pottumarkkinat oli ja meni ( me siis ei oltu siellä koko aikaa) suunnatiin me nokka kohti Haaparantaa. Siellä siis kävimme Ikealla ja rajalla. Matka oli yhtä tuskaa, mutta onneksi se palkittiin kun pääsimme yhteen vintagekauppaan. Valittettavasti se myyjä oli juuri lähdössä Helsinkiin matkalle eikä sillä ollut puoliakaan vaatteista ja tavaroista esillä ja se harmittaa, sillä se sanoi että sillä olisi ollut aivan ihania aurinkolaseja. Kauppa oli oikeasti kiinni mutta pääsimme nopeasti kurkaamaan minkälaista siellä ja napsittiimme vähän kuviakin. Tässä olisi pari:

Ihania hattuja tommosilla tikkailla! Aah miten ihanaa!

Ja katso mitä suloisia laukkuja!!
Siellä oli myös tommosia ihania rintaneuloja! <33 align="left">Vintage kaupasta oli siis kuitenkin pakko lähteä joskus, niin siis lähdimme rajalle, joka oli siinä vieressä.En kuitenkaan ostanut vaatteita enkä mitään muutakaan sieltä( siis mitä!?!? ), vaikka siellä oli GinaTricot joka ei ole täällä meillä päin.Rajalta mulla ei oo niinkään hienoja kuvia joten en julkase niitä.Siirrytään siis Ikeaan.

Aivan taivaallisia purnukoita oli pakko kuvata :D<3
Sitten siellä oli tosi hienoja tauluja, niitä oli pakko kuvata. En sit laita kaikkia taulukuvia.

Tää näyttää ihan netistä otetulta kuvalta eikä ite ottamalta.Ah, New York. Tarviiko muuta sanoa?

Tässä kai ne kuvat sit on, on vielä yks kuva mikä pitää näyttää, nimittäin asukuva.

Päällä oli:

-Paita: GT

-farkkuleggarit: Pieces

-kengät: West coast

Sit mulla oli ruskee nahkatakki ja valkonen laukku mut ei oo kuvaa niistä. Antteeksi viimesen kuvan huono laatu ja toi käsi(?!?!) se on Stiinan. :D Kiitos kaikki matkalla olleet oli tosi mukavaa!

-Pilvi-

Ei kommentteja: