perjantai 4. joulukuuta 2009

Töminää

Oon tehnyt viime ajat mitä erilaisimpia jouluaskareita. Ja tietysti avannut joulukalenterin neljännen luukun. Laitoin itselleni tavoitteeksi katsoa kakkoselta tulevan joulukalenterin joka ikinen joulukuun päivänä, mutta sorruin murtamaan lupaukseni jo kolmantena päivänä. Lahjapaketteja on tullut osteltua jo useampaan otteeseen. Tänäänkin sain lievitettyä ostosnälkääni potentiaalisilla lahjoilla. Oon käärinyt paketteihin jo isukille lahjan, siskolle kaksi lahjaa ja Pilville lahjan. Äitin lahja pitää vielä metsästää jostakin. Itselleni olen jo ahkerasti kirjoitellut joululahjalistaa ja luulempa, että pukki tuo ainakin osan toivomuksistani. Ehkäpä ykkösenä oisi saada Seppälän sydän tikkilaukku ja pari kappaletta Taika-mukeja. Oon purkanut luovuuteni tekemällä itse joulukortteja pakettejen kylkeen ja Pilville on tiedossa superhieno kortti. Oon jopa saanut väkerreltyä äidille yhden ihanan minipaketin. Kuitenkin nuo villasukka-lahjat jätän suosiolla siskon kontille. Ihan mieletön tää lahjastressi. Tänä viikonloppuna oisi tarkoitus kaartaa kokeen lukua piparkakuilla. Huomenna nokka kohti mökkiä, ilman isosiskoa. Mökillä ajattelin vääntää käsistäni piparkakkutalon (valmis sellainen), johon nakkaan kaveriksi sokerimönjää ja karkkeja. Hei muuten, sunnuntainahan on itsenäisyyspäivä ja linnanjuhlat. Yks tunnelman rikkoja kyllä löytyy, nimittäin maanantaina oleva kemian koe, kiitti vaan! Aion siitä huolimatta sihdata tämän vuoden lempparini talteen.

Asiasta villasukkaan, selailin tänään läpi hennesin verkkokaupan alennusmyynnit ja silmiin osu muutama pistävän hyvä ehdokas. Ia:n sovittama ja hennesiltä jo n.vuosi sitten bongaamani mekko oli tarjouksessa. Mulle tää, kiitos.

Ia:lle muuten sen verran, että näin aivan mahtavan Viivi ja Wagner sarjakuvan, jonka kehystän mun projektiin. Eli teen sellaisen Viivi ja Wagner kollaasin, johon kerään Viivi ja Wagner sarjakuvia. Ymmäretty? Mutta jos palaisin siihen asiaan, Ia eikö tää oo aika samantyyppinen ongelma kun sulla vähän aikaa sitten?

Suomennos kaikille, jotka eivät saa selvää epätarkasta kuvasta; Wagner: -Alakerrasta kuuluu taas töminää. Viivi: -Lapset ne siellä vain. Wagner: -Onko niiden pakko koko ajan juosta ja hyppiä? Viivi: -Lapset ovat lapsia. Wagner: -Naapurista tulee tupakanhajua. Viivi: -Lopeta!! Mikä ihmeen kerrostalo kyttääjä sinusta on tullut? Eikö aika samis tilanne kuin sulla?

-Stiina-

Ei kommentteja: