sunnuntai 29. marraskuuta 2009

lemppareita

heip. Oon koko viime viikon koeruuhkasta huolimatta yrittänyt keksiä nokkelia ja hyviä kirjoitusaiheita. No mulle pomppas mieleen yks muissakin blogeissa vieraillut "lemppari blogini" aihe. Se oli niin koukuttava ja ihana idea, joten päätin ponkaista sellaisen myös meille. Kuvia napsauttamalla pitäisi päästä blogeihin (en ole varma). Colour me on ensimmäinen blogi jota aloin lukea säännöllisesti. Blogi sisältää ihania kuvia, värikästä menoa ja tyttömäisiä kirjoituksia. Helkkari, tän kuvankin etsimiseen meni n.puoli tuntia, sen verran paljon blogi pitää tekstiä sisällään. Tää on niiin ihana.

Streets of eye candy on Mette Sofian oma ateljee. Tyylikkäät kirjoitukset, ihanan räväkät kuvat ja persoonallinen tyyli tekee vaikutuksen kaikkiin. Nadjan Are you feeling fashionable on yhtäkuin tyyllikkäitä kuvia, kahden kissan kuvia, niittejä, sujuvaa kirjoitusta ja parhaita kirpparilöytöjä. Anteeksi kirjoitusvirheeni.

Apua ei kai ne jo loppunut? No jaa, kyllä niitä lemppareita löytyy vielä vaikka kuinka paljon. Kaikki blogit on omalla tavallaan ihania ja piristäviä. Oisi hauskaa nädä myös muiden lemppareita.

-Stiina-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lue koko blogi, melko hyva