sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Viikonlopun hyödyllisin aikaansaannos

Ei kai se viikonloppu jo mennyt? Tää viikonloppu hurahti kuin filmiauha silmien edestä. Ei oikein mitään hyödyllistäkään saanut aikaiseksi, paitsi yhden jutun nimittäin;

Idealogisena ihmisenä, keksin mummolan vierailulla tekaista mummon ylijäämä tilkuista itselleni nätin soman rusetin ja tässä lopputulos! Oon ihan tyytyväinen tähän, kiitos mummon! Jätin toisesta reunasta sauman auki tarkoituksella, sillä jotenkin tönkön näköinen toi kapistus oli kun yritin paikata sitä kiinni.

Ajatuksena oli tehdä rusetista monikäyttöinen. Eli sitä voi käyttää hiuksissa, rintaneulana, helmissä jne. Nyt sen kiinnitys kohdistuu helmiin ja tuossa siis potenttiaaliset värivaihtoehdot. Eli sopiiko väriksi a) Korallihelmet b) Discopinkithelmet c) Luonnonvalkoiset juhlahelmet ? Tarkempia kuvia viimepostauksessa. Oma lempparini on toi discopinkki, koska se on just hyvän pituinen ja värinen :) Jos noi luonnonvalkoiset ois edes hitusen pidemmät nekin sopisi erinomaisesti ja sitten noiden korallinväristen vikana on ihan sairaan pitkä mitotus.

Mikä siis sopii parhaiten?

-Stiina-

Ei kommentteja: