keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Näin

Heieeei! Mulle tuli jo viime postaukseen pyyntö, että voisinko näyttää miten luonnostuu korkkarikorvikset. Mette Sofialle pieni juttu; kumpia kenkäpareja tarkoitit? Hopeaisia vai Barbien karamellinvärisiä kenkiä? No fiksuna ihmisenä päättelin että tarkoitit hopeaisia (sillä oisit varmaan viestissäsi ilmoittanut että barbienkenkä korvikset) ja tässä ne ohjeet yksinkertaistettuna nyt on:
  1. Vaihe 1. (ensimmäinen kuva) tarvitset korkkarikorviksiin; korvakoru kantoja (askartelukauppa), korkkarit tai muut esineet joissa on reikä!
  2. Vaihe 2. (toinen kuva) avaa korvakorutaustat auki.
  3. Sujauta korkkarit avoimien korvakorutaustojen sisälle. Asettele niin, että kengät/muut on korvakorutaustan syvennyksessä.
  4. Ja tadaa valmis! Tosinainen ei työkaluja tarvitse (: Mutta jos haluaa tehdä korupiikkien avulla korut niin suosittelen jotain työkalua kaveriksi. huom! Jos käyttää korupiikkejä tulee korviksista ns. roikkuvat. Korupiikkejä löytyy askartelukaupoista myös! Mutta siinä ne nyt on. Eikä aikaakaan mennyt kuin 10 minuuttia!

Näin siis nämä! Ehdotuksia otan vastaan, eli minkä pikkutilpehöörän valmistumisen koruksi haluaisit nähdä ja oppia?! Kaikki vastaamaan!

-Stiina-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi, tulipa tosi ihanat :) noiden barbikenkien toteutus olisi myös kiva nähdä.

Mette Sofia kirjoitti...

paljon noi korvakorukoukkujutskat makso? :)

Pilvi&Stiina kirjoitti...

Anonyymi: kiitos (:

Mette Sofia: 2-4 euroa, ostin Sinoperista.