tiistai 20. lokakuuta 2009

Nappi-ihanuus

Hjei! Ootte jaksanut odottaa postauksiamme kauan, mutta tähän vähäiseen kirjoitukseen on hyvä syy! Eli vietin viikonlopun ja Maanantain mökillä, jossa mun piti kuvata luontoa mutta en vaan jotenkin jaksanut/muistanut kuvata. Sorry! Ja se Pilvin syy onkin sitten omaa luokkaansa. Sillä aikaa kun minä lomailen täällä kotisuomessa, Pilvi nauttii Madeiran auringon lämmöstä niin kuin kaikki edellisiä postauksia lukeneet tietävät. Mutta sain napsittua muutamia hyviä otoksia meidän cottagesta, jotka kaikki on otettu sisätiloista. Mutta tässä näitä parhaita paloja olisi.

Vanhempien makuuhuoneesta löytyy myös taivaallisen nättejä tyynyjä. Kuvassa raita-ihanuus ja nappi-ihanuus.

Ihanan raikkaat koristetyynyt, on söpöt, mutta kovat.

Kynttilätuikkuja.

Meidän vessasta löytyy söpö appelsiinisaippua ja kala-alusta.

Anteeksi kun tuosta yhdestä photosta puuttuu teksti. Toi teksti juttu on niin känkkäränkkä ettei mitään rajaa. No siihen kuvan alle vois tulla vaikka tälläinen teksti "Vanhempien makuuhuoneessa on aivan hirmu ihana pitsi-verho ja soma ja lämmin matto." Huomenna ajattelin vain vötkistellä ja tehdä portfoliota. Toivottavasti Pilvi nauttii siellä Madeiralla täysin rinnoin ja tulee ruskettuneena takaisin. Mun pitää yrittää ylläpitää tätä blogia sen aikaa ihan yksin. Nyyh. :( Enköhän mä selviä! Muuten sivupointtina tälläinen nopsa ja pieni kysymys:

Kuka on sun lemppari Muodin Huipulle-ohjelmassa?

Mun on ehdottomasti Mert ja Antti.A.

Hyvää syyslomaa kaikille niille joilla se nyt on ja hyvää kouluviikkoa niille joilla loma on jo takanapäin! Ps. Sain vaikean kuuloiseen haasteen (katotaan miten selviydymme Pilvin kanssa) Katalta.

-Stiina-

Ei kommentteja: