perjantai 30. lokakuuta 2009

"Uusi yritys on todellakin meidän juttu"

Tänään ansaittiin siskon kanssa uusi yritys muffinsien taikomiseen. Tämä taivaallinen ohje löytyi Kinuskikissa sivustolta. Plarailin sivuja eilisestä asti päättäen kuumeisesti mitä leipoisimme ja tadaa päädyimme suussasulaviin Daim-muffinseihin. Ohje oli meille ruoste-peukaloille juuri soppeli ja tällä kertaa onnistuimme pitämään köntit tarpeeksi kauan uunissa viimekertaisesta huolimatta.
Kuten huomasitte ylipaljon kuvamateriaalia tässä postauksessa. Mulla olisi myös ompeluprojektiini sen verran liittyvää asiaa, että tänään sain mummolassa hupparin hyvin alulle. Oli ihanaa hurruutella mummon ruskealla ompelukoneella ja kuunnella sen rätinää. Tänään on kyllä ollut toiminnantäytteinen Perjantai. Mutta kivaa vaan on ollut :) Muuten siskolle sen verran, että sori vaan, kun vein ylipuolet kuvista meidän blogiin. Kyllä sullekkin riitti! Muuteen Kinuskikissan sivuilta muffinsi ohje löytyy kun menee gategorioista muffinseihin ja sieltä rullaa alas päin pikkuisen.
-Stiina-

2 kommenttia:

Lara kirjoitti...

Hei! Onpas hienon näköisia muffinsseja. Kuvistakin saa melkein ohjeen selville. Pitäisi kokeilla itsekkin. Nimikin kuulostaa oikein hyvältä :) joten kiitos hyvästä ohjeesta!

Lara kirjoitti...

Hei! Onpas mukavan näköisiä muffinsseja. Kiitos muuten ohjeesta! Täytyy itsekkin kokeilla :)