perjantai 30. lokakuuta 2009

Madeiran matka: maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai

Moikka! Elikkäs kerron nyt madeiran matkan maanantaista, tiistaista ja keskiviikosta, vaikka kylläkin maanantai oli matka päivä joten siitä ei ole niinkään kertomista, muutakuin että lento meni hyvin :D No niin tiistaina käveltii muutama kilsa semmoseen hissiin joka vei Madeiran yhen "vuoren" huipulle.

Siellä ylhäällä oli sen niminen kylä ku Monte, jossa oli ihana japanilainen puutarha (joka näytti ihan kiinalaiselta puutarhalta)Kuvia vähän sieltä:

Kun puutarha oli kierretty mentii tommosten korien luo ja laskettii niilla alas. Yhessä korissa oli kaks miestä jotka ohjas niiitä ja me voitii vaa nauttia kyydistä. Kun päästii alas otettii taksit ja mentii hotellille. Siinä meijän hotellissa oli tommonen ihana uima-allas. Tosin siinä oli myös kaks muuta allasta eikä me ees käytetty tota allasta vaa yhtä toista mutta mulla ei oo siitä kuvaa.

Keskiviikkona meillä oli vuorossa shoppailu päivä, ostokset oon jo näyttänykki.Tässä vähän kuvia siitä meijän parvekkeelta, jotka kuvasin shoppailureissun jälkeen.

Se koko Madeira oli melkein pelkästään tommosta.

Ihana kuva sieltä meijän hotellilta :D Mut oikeesti tollasta kasvia ja kukkia siellä oli kauheesti.

Torstaina meillä oli ihan pelkkää löhöilyä, eikä tehty muutakuuitii ja syötii jätskiä.Noi kuvat on oikeesti otettu torstaina

Siinä ne ma ti ke kuvat tais sit ollakki. Huomenna varmaan saatte nähä suraavan päivä madeiralla tai sit pistän ostokset. Ainii ja nyt on viikolloppu! kivaa viikonloppua!

-Pilvi-

1 kommentti:

Kata kirjoitti...

Kova matkakuume nous heti! Haluun tonne kans! Vaikka just tulin Tukholmasta.. ;D