lauantai 24. lokakuuta 2009

Tämmöstä kuvamateeriaalia tällä kertaa

Heissulivei! Tämä päivä on oikeastaan mennyt laiskottelussa ja huutokaupassa. Käväsin siis äidin kanssa huutokaupassa, eikä mukaan tarttunut mitään. Mua harmittaa tässä bloggauksessa yks juttu. Kommenttejen määrä. Siis meille on tullut parin kuukauden aikana ehkä about 10 kommenttia, ja se on aika turhauttavaa. Kommentteja siis tulemaan! Vastaanotetaan rakentavia kommentteja, ei mieliä pahoittavia!
Asiasta toiseen, tänään (no okei, osa kuvista on otettu aikoja sitten) muhun iski oikein kunnon valokuvauskärpänen ja tässä aikaan saannostani:

Fazerin suklaa on niiiiiiin hyvää

Heijastuvat helmet

Mun karkkipussista löytyy supersöde sadekaari-remmi, jolla on ihan sairaan hyvä jälkimaku (:

Ketjusydän

Oon muuten ajatellut eilen illalla minkälaisen paidan haluan itselleni tehdä ja päässä on syntynyt muutamia ideoita. Teenkö örkkipaidan jossa komeilee kunnon örkki :) En siis tarkoita pelottavaa örkkiä joka irvistää kunnon irvistyksen, eieieiei, vaan sellainen söpö örkki. Tai sitten haluisin piirtää siihen kangastusseilla nörttilasit jne... :) Oon muuten aivan super rakastunut Minna Parikan suunnittelemiin kenkiin. luve.

Viikonloput! -Stiina-

1 kommentti:

Mette Sofia kirjoitti...

onko teidän blogi jo blogilistalla? jos ei oo niin suosittelen, sitä kautta saa lisää lukijoita :) elikkäs: blogilista.fi